• Hotelkamer
  • Badkamer
  • Bar

Omgeving

Midden in de natuur op de grens met Brabant kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van al dat moois waar Limburg en Brabant bekend om staan. Dit kan volop in de prachtige en veelzijdige omgeving. Vele intieme dorpjes, boeiende winkelsteden, diverse fiets- en wandelroutes door mooie natuurgebieden vragen zeker om een ontdekking. Ospel wordt namelijk omringd door trekpleisters voor wandelaars en rustzoekers zoals Nationaalpark de Groote Peel, de Boshoverheide met prehistorische urnenvelden en het Leudal.

Nationaal Park
De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel is een hoogveen- gebied waar vroeger turf is ge- stoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied dat bij uitstek geschikt is om wandelend te beleven.

www.nationaal-parkdegrootepeel.nl


De Groote Peel

 


 

De Heerlijke Peel

De Heerlijke Peel” is een platform van ondernemers uit de peelregio en biedt heer- lijke, gezellige en sfeer- volle uitjes het hele jaar door.
  


 

Boerenspellen

Proef de sfeer van het boerenleven, even een heerlijk dagje ertussen uit en creatief bezig zijn. heerlijk boerengolven tussen de koeien of neem deel aan de Peelkolder- stepsafari. Boerenspellen! voor jong en oud!

www.boerenspellen.nl 


 

Moulin Blues

Grootste bluesfestival van Nederland in Ospel, dat plaatsvindt in het eerste week- end van mei. Elk jaar een sterke line-up in het bluesgenre.

www.moulin-blues.nl
 


 

Openluchtmuseum Eynderhoof

Eynderhoof is een klein openluchtmuseum in het Limburgse Nederweert-Eind. Hier kun je beleven hoe de mensen rond 1900 werkten, woonden, leefden en speelden.

www.eynderhoof.nl


 


 

Contact

Hotel-Café-Zaal ‘Het Peeljuweel’
Onze Lieve Vrouwestraat 34/36
6035 AR Ospel
Telefoon 0495 - 634 080
Fax 0495 - 634 085
Mobiel 06 - 158 885 58

Social

Op de hoogte worden
gehouden van onze acties en activiteiten? Meld je dan aan
via onze Social Media kanalen
Facebook en Twitter.

FacebookTwitterFoursquare

Website ontwikkeld door: Go Gurus! interactive media